Све категорије
Вести из компаније

ВЕЛОН – ДАРУЈЕ КРВ КАО НАША ДРУШТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Време објаве: 01
ВЕЛОН-ДАРИВАЊЕ КРВИ1

ВЕЛОН, са седиштем у Шангају произвођач црева, увек је била посвећена испуњавању своје друштвене одговорности. Као компанија, верујемо у враћање друштву и позитиван утицај на нашу заједницу. Недавно смо организовали акцију давања крви у сарадњи са локалном банком крви и са поносом можемо да кажемо да смо дали значајан допринос овом циљу.

ВЕЛОН-ДАРИВАЊЕ КРВИ2

Важност давања крви Даривање крви је великодушни чин који може спасити животе. Сваке године милиони људи захтевају трансфузију крви због различитих здравствених стања. Међутим, потражња за крвљу често премашује понуду, због чега је кључно подстаћи више људи да дају крв. Редовно давање крви може помоћи да се обезбеди стабилно снабдевање крвљу за оне којима је потребна, а могу имати и здравствене бенефиције за даваоца.

ВЕЛОН-ДАРИВАЊЕ КРВИ3

ВЕЛОН-ова посвећеност друштвеној одговорности У ВЕЛОН-у верујемо да се наш успех као компаније не мери само нашим финансијским учинком већ и нашим утицајем на друштво. Посвећени смо томе да будемо одговорни корпоративни грађани и да дамо допринос заједницама у којима послујемо. Наша акција давања крви само је један од примера како испуњавамо нашу друштвену одговорност. Подстичемо наше запослене да учествују у добротворним активностима и дају допринос друштву на било који начин.

ВЕЛОН-ДАРИВАЊЕ КРВИ4

ЗакључакВЕЛОН је поносан што је организовао успешну акцију давања крви и што је позитивно утицао на нашу заједницу. Верујемо да је друштвена одговорност суштински део нашег пословања и наставићемо да тражимо начине да допринесемо друштву на смислен начин. Позивамо друге компаније да следе наш пример и преузму огртач друштвене одговорности како би свет учинили бољим местом.