Све категорије
технологија

технологија

Истраживање и развој

Велон је водећи иноватор црева високог квалитета,склопови црева у широком спектру висококвалитетних и напредних технологија. Истраживање и развој је једно од најцењенијих средстава Велона.

У лабораторији Велон, високо специјализовани инжењери раде на формулацији и развоју сировина и полупроизвода, укључујући структуру црева, процес производње и технологију пресовања.

Развој нових техничких решења омогућава Велону да се суочи са свакодневним изазовима, а такође помаже Велону да повећа искуство и вештине у сектору, пре него што сагледа захтеве наших купаца.

Током протеклих 10 година, Велон је успешно развио и обезбедио много прилагођених црева за различита тржишта. Особље за истраживање и развој пратило је сопствене развијене једињења и технологије, на захтев купаца, дизајн производа укључује избор материјала или развој нових материјала у случају да апликација то захтева, имплементацију специфичног дизајна у циљу како би се добиле веће користи и са ергономске тачке гледишта и са производне ефикасности за корисника.

Дизајн црева

Наш професионални тим за дизајн црева пружа клијентима прилагођену техничку подршку и решења као што су: дизајн, анализа, симулација, распоред инсталације, анализа кварова, подршка купцу са потпуно прилагођеном услугом избора производа, оптимизација структуре производа, побољшање перформанси производа како би се продужио животни век , упутство за инсталацију, рад, накнадну његу и поновну сертификацију.

Доступне су приватне етикете и прилагођено паковање.

Контрола квалитета

Имамо професионални центар за тестирање и прецизан процес контроле квалитета за контролу квалитета сваког напретка стриктно за поуздан квалитет. Наш инспекцијски центар опремљен са више од 30 опреме за тестирање, укључујући пуну Омега динамичку импулсну тестну станицу, опрему за тестирање за укупне перформансе црева високог пречника великог пречника, различите ватроотпорне уређаје за испитивање према ИСО15541, комору за испитивање декомпресије гаса у пуној мери, индустријски бороскоп, машина за тестирање напетости/издужења/адхезије, систем за тестирање отпорности до 400Мпа за испитивање високог притиска, гумени реометар, комора за испитивање отпорности на озон, комора за испитивање ултраниске температуре -60℃, машина за испитивање утицаја ниске температуре, инструменти за инспекцију/анализу чистоће и тако даље . Наша политика квалитета:

Велон хосе је посвећен пружању најквалитетнијих производа, услуга и подршке како бисмо осигурали изврсност у нашим односима и посвећености нашим клијентима кроз континуирано побољшање.

Тест Екуипмент

Капацитет производње

Наша фабрика је опремљена са више од 50 напредне производне опреме као што је ауто-банбури систем за мешање гумених смеша, интелигентни систем за дозирање са 24 станице, аутоматска линија за производњу црева, линија за производњу екструдираних црева дуге дужине, линије за плетење велике брзине и ЦНЦ обрада центар итд.

Интегрисано решење

Велон може да обезбеди не само црева и склопове црева, већ и решења направљена од стране купаца. Велон ради директно са крајњим корисником да би разумео апликацију и окружење, и обично ће специфицирати све аспекте СТАМПЕД процеса (величина, температура, примена, материјал, притисак, крајеви и испорука). Велон ради са клијентом да дефинише и квалификује могућност, надгледа испоруку, помаже у решавању проблема и има кључну улогу у помагању при коначној инсталацији. Велон такође може да пружи подршку за паковање и руковање у њиховом раду са крајњим корисницима.

Посвећени смо безбедности и оптималним перформансама

тецхнологи08_副本

• 100% девичанске сировине

• Наша посвећеност зеленој производњи

• Софистицирана, најсавременија опрема великог капацитета

• Ригорозна инспекција и контрола у току процеса

• Систем квалитета структуриран у складу са ИСО

• Одлична репутација за квалитетне производе и благовремену испоруку