Све категорије
Санитарно црево

Силиконско црево за испоруку хране за ЦИП и СИП чишћење за фармацеутску, медицинску, козметичку индустрију Пића Прехрамбена индустрија

Кратак опис:

Категорија производа: санитарно црево

Шифра типа: Б001

Конструкција: платинасти силикон високе чистоће са ојачањем од полиестерских влакана

Константан рад: -20˚Ц до +80˚Ц

Стандарди: ФДА 21 ЦФР 177.2600

Заштитни знак: ВЕЛОН/ОДМ/ОЕМ

Предност: Фармацеутски и биотехнолошки процеси. За храну, пиће, козметику, медицину, фармацеутску индустрију која транспортује течности. Не препоручује се за вакуум. Погодно за ЦИП и СИП чишћење.

  • Производ Детаљ
  • Ознаке производа
aplikacije
>>>

За храну, пиће, козметику, медицину, фармацеутску индустрију, транспорт течности на средњем притиску где није потребан затворени радијус савијања. Не препоручује се за вакуум. Погодно за ЦИП и СИП чишћење.

Технички опис
>>>

Произведен је од силикона високе чистоће осушеног платином са ојачаним полиестерским влакнима

Опсег температуре: -20˚Ц до +80˚

Стандарди
>>>

ФДА 21 ЦФР 177.2600

Зашто одабрати ВЕЛОН
>>>

БКСНУМКС

611

Посвећени смо обезбеђивању црева која испуњавају све стандарде и прописе и имају изузетну флексибилност и техничке предности у погледу формуле материјала, притиска, температуре и отпорности, итд.

За индустрију хране и пића, наша црева су дизајнирана за ЦИП чишћење и све тешке процесе чишћења. За примену у заваривању, наша црева су дизајнирана за компаније за монтажу и системе грејања, високоградњу и нискоградњу, радионице за заваривање, произвођаче опреме за заваривање, конструкторе каросерија, мостове и челичну инжињеринг и бродоградилишта.

Наша црева су за најразличитије примене са индивидуалним опсегом перформанси. Имамо могућност да прилагодимо црева за скоро сваку примену.

Изглед наших производа је дизајниран према стандардима производа различитих земаља и региона, уз предност прилагођавања.

Оставите своју поруку