Све категорије
Постаните дистрибутери

Постаните наши дистрибутери

Постаните дистрибутери

Придружите се нашој глобалној мрежи - постаните дистрибутер!

Основани 2009. године, водећи смо произвођач индустријских црева, који опслужујемо преко десет хиљада задовољних купаца широм света. Тренутно ширимо наше пословање и тражимо посвећене дистрибутере да се придруже нашој мрежи.

Као овлашћени дистрибутер, имаћете користи од низа услуга подршке које нудимо, укључујући:

1.Техничка подршка производа: Наш тим стручњака ће вам пружити свеобухватну техничку помоћ како би вам помогао да разумете наше производе изнутра. Опремићемо вас знањем да са сигурношћу одговорите на упите ваших купаца и обезбедимо оптималне перформансе наших индустријских црева.

2.Каталошка подршка: Обезбедићемо вам детаљне каталоге производа, брошуре и маркетиншке материјале који приказују широк асортиман и врхунски квалитет наших индустријских црева. Ова подршка ће вам омогућити да ефикасно представите наше производе потенцијалним купцима и освојите њихово поверење.

3. Маркетиншка подршка: Разумемо важност видљивости и промоције на данашњем конкурентном тржишту. Стога ћемо вам помоћи у разним маркетиншким иницијативама, укључујући ко-брендиране кампање, промоције на друштвеним мрежама и рекламне материјале. Наш циљ је да вам помогнемо да привучете нове купце и повећате продају.

4. Програми обуке: Верујемо у континуирано побољшање и оснаживање наших партнера. Нудимо програме обуке како бисте унапредили ваше знање о производима, продајним техникама и вештинама пружања услуга корисницима. Наш циљ је да вас опремимо алатима потребним за успех на тржишту.

Партнерством са нама као дистрибутером, имаћете прилику да приступите уносном тржишту и развијете своје пословање заједно са етаблираним лидером у индустрији. Ценимо наше односе са дистрибутерима и посвећени смо вашем успеху.

Ако сте заинтересовани да постанете овлашћени дистрибутер наших индустријских црева, контактирајте нас на [емаил заштићен].

Ако желите да сазнате више о нама, можете кликните овде.

Радујемо се што ћемо вас пожелети добродошлицу у нашу глобалну мрежу и изградити обострано корисно партнерство.

Оставите своју поруку