Све категорије
Вести

Успех купаца - силиконско црево за усисавање и пражњење

Време објаве: 12

Од нашег оснивања 2009. године, посвећени смо помагању нашим клијентима да успеју. Наша највећа жеља је да обезбедимо да висококвалитетни производи који задовољавају потребе купаца раде безбедно, глатко и ефикасно у свом окружењу.

 

Данас бисмо желели да поделимо неке приче о успеху нашег кључног производа - силиконског црева за усисавање и пражњење (В001).

 Виетнам Цустомер

1. Вијетнамски купац - Реномирана компанија за чили сос у Вијетнаму

Индустрија: Прехрамбена индустрија

Датум договора: 2023

Радни услови: 10М/ПЦ, ВП 6БАР

Стандард усклађености: ФДА 21ЦФР 177.2600 СТАНДАРД

Детаљи: Купац ради у линији за производњу соса од чилија, где је потребан висок ниво чистоће због окружења за храну. Наше В001 платинасто силиконско црево савршено испуњава овај захтев. Поред тога, купац захтева да сваки сегмент црева буде дужине 10 метара. Због постављања производне линије, наше силиконско црево за храну за храну треба да буде флексибилно да се прилагоди кривинама, што захтева високу флексибилност. На крају, због јединствене природе производне линије чили соса, постоји одређени захтев за температурну отпорност. Наше В001 силиконско црево за усисавање и пражњење може стабилно да ради на температурама у распону од -60°Ц до +180°Ц. Због тога, из перспективе стабилности и издржљивости, наше силиконско црево за усисавање и пражњење (В001) савршено задовољава потребе купаца. Са овим купцем сарађујемо годину дана и они су веома задовољни нашим производима.

 

Кореан Цустомер


2. Корејски купац - Позната фармацеутска компанија у Јужној Кореји

Индустрија: Фармацеутска индустрија

Датум договора: 2023

Радни услови: 10М/ПЦ, ВП 6БАР

Стандард усклађености: ФДА 21ЦФР 177.2600 СТАНДАРД

Детаљи: Примена купца је у фармацеутској производној линији, углавном за транспорт воде високе чистоће и неких решења. У фармацеутској индустрији, чистоћа је кључни основни захтев. Поред тога, пошто купац углавном транспортује медије који укључују нека решења, постоји одређени захтев за температурну отпорност. Наш производ В001 у потпуности испуњава захтеве купаца за температурну толеранцију. Након прве бесплатне испоруке узорка, успешно смо прошли тест употребе корисника. До данас са овим купцем сарађујемо скоро годину дана, а наши производи раде веома стабилно у свом производном процесу.

 

Овог пута желимо да поделимо две успешне приче, али у стварности смо добили много позитивних оцена од купаца у вези са нашим производима и услугама. Током протекле деценије, фокусирали смо се на индустријско црево поље, акумулирајући богато искуство у гуменим цревима, силиконска црева са високом чистоћом, хемијска црева, И још много тога.

 

Наша жеља је да будемо у могућности да пружимо савршена решења свим клијентима којима је потребна и наставимо да пружамо вредност нашим купцима и испунимо свој допринос и мисију.

ВКСНУМКС

Погледајте више информација о  Силиконско црево за усис и пражњење - В001