Све категорије
Вести

ВЕЛОН гумено црево за храну и црево за храну других брендова

Време објаве: 26

У данашњем тржишном окружењу са жестоком конкуренцијом, квалитет и перформансе производа су кључни за успех предузећа. Овог пута ћемо показати снагу ВЕЛОН-а Црево за храну ДСФ ЕПДМ кроз свеобухватан упоредни извештај о тестирању, детаљно анализирајући перформансе ВЕЛОН црева за храну ДСФ ЕПДМ, Т бренд црево за храну, и црево за храну бренда Ц.

 

Дизајн: изузетан и практичан суживот

 

Што се тиче дизајна, сва три производа показују пажњу на детаље. И ВЕЛОН црево за храну ДСФ ЕПДМ и црево за храну марке Ц имају глатки плави изглед, док је црево за храну марке Т светло плаво. Што се тиче чистоће унутрашњег зида, сва три производа задовољавају стандард чистоће и глатке, што указује на одличне производне процесе.

 

Прецизност у димензијама: тачна контрола ВЕЛОН црева за храну ДСФ ЕПДМ

 

Што се тиче прецизности димензија, ВЕЛОН црево за храну ДСФ ЕПДМ показује изузетну контролу. Измерене вредности унутрашњег и спољашњег пречника су веома близу стандардним вредностима, што указује на висок ниво прецизности израде. За поређење, унутрашњи пречник црева за храну марке Т је нешто већи од стандардне вредности, док је спољни пречник црева за храну марке Ц нешто мањи. ВЕЛОН црево за храну ДСФ ЕПДМ такође показује прецизну контролу над дебљином унутрашњег, средњег и спољашњег слоја, са пречником жице и кораком који испуњава стандардне захтеве. У овим аспектима црево за храну марке Т и црево за храну бренда Ц показују нека одступања.

 

Тестирање перформанси: ВЕЛОН црево за храну ДСФ ЕПДМ предводи свеобухватне перформансе

 

У тестирању перформанси, ВЕЛОН црево за храну ДСФ ЕПДМ се истиче. У тестирању притиска на пуцање, измерена вредност ВЕЛОН црева за храну ДСФ ЕПДМ достиже високих 105.9 бара, што далеко превазилази стандардне захтеве, показујући изузетну отпорност на притисак. Притисци пуцања за црево за храну марке Т и црево за храну марке Ц су 63.8 бара и 59.2 бара, респективно, оба нижа од ВЕЛОН црева за храну за храну ДСФ ЕПДМ.

 

У тестирању чврстоће везивања, измерене вредности ВЕЛОН ДСФ ЕПДМ црева за храну за храну за све испитне предмете премашују стандардне захтеве, посебно чврстоћу везе између средњег слоја и тканине, достижући 7.16 Н/мм, много више од Т бренд црева за храну од 8.77 Н /мм и црево за храну бренда Ц 12.05 Н/мм. Ово указује на супериорне перформансе ВЕЛОН црева за храну ДСФ ЕПДМ у везивању материјала.

 

У тесту укупне миграције миграције (ГБ), ВЕЛОН Фоод Граде црево ДСФ ЕПДМ показује ниже нивое миграције у тестовима са 4% сирћетне киселине и 50% етанола, што указује на већу безбедност током употребе и минималан утицај на безбедност хране.

 

У ФДА тестирању, током теста екстракције пре 7 сати н-хексана, вредности у мг/ин² и мг/дм² за ВЕЛОН црево за храну ДСФ ЕПДМ су много ниже од оних за црево за храну марке Т и црево за храну марке Ц, показујући већу безбедност хране.

 

У тестирању отпорности на озон, након излагања 50ппхм озона, ВЕЛОН црево за храну ДСФ ЕПДМ не показује пуцање, док црево за храну марке Т и црево за храну марке Ц показују пукотине, што додатно доказује супериорност ВЕЛОН црева за храну ДСФ ЕПДМ у отпорности на животну средину.

 

Закључак: Свеобухватне предности ВЕЛОН црева за храну ДСФ ЕПДМ

 

У закључку, ВЕЛОН црево за храну ДСФ ЕПДМ показује свеобухватне предности у дизајну, прецизности димензија и тестирању перформанси. Његови прецизни производни процеси, изванредне перформансе и високо поштовање безбедности хране га несумњиво чине лидером на тржишту. Ове предности не само да задовољавају потражњу потрошача за висококвалитетним производима, већ такође пружају предузећима снажну конкурентску предност.


Извештај о упоредном тестирању (ДСФ ЕПДМ)

Погледајте више о ДСФ ЕПДМ